ZÁVĚR SEZÓNY V BARVĚ BETLÉMSKÉ HVĚZDY

25.12.2021 10:51

Je dobré zakončit sportovní rok vítězstvím a našim hráčům se to povedlo jak po sportovvní stránce, tak po té společenské. Posledného turnaje v letošním roce se účastnila Malvínka Skrčená v Plzni. Jednalo se o turnaj kategorie U17, která bude její hlavní v další sezóně. Na tomto turnaji získala stříbrnou medali ve dvouhře a zlatou tečku udělala ve čtyřhře dívek, kterou ovládla společně s Luckou Paterovou (MTAC).

Jsme také rádi, že jsme v týmu VICTORSport.cz, který sportovním vybavením značky VICTOR podporuje 2 hráče - M. Morávka a M. Skrčenou. Na předvánočním setkání hráček a hráčů podporovaných VICTOR naši hráči předvedli nejenom herní umění, ale především svoje taneční schopnosti. Náťa S. společně s Michalem M. měli na starosti úvodní taneční sestavu na rozproudění všech účastníků, a jak se z galerie od užasné fotografky sl. Hořínkové můžete přesvědčit, tento úkol splnili na 1*. Veliké poděkování patří společnosti RACKETsport v čele s paní Petrou Jägerovou a panem Jiřím Fajerem, kteří nám pomáhají zajistit náš klub jen tím nejlepším sportovním vybavením.

Fotogalerie: photos.app.goo.gl/kGLxEbYNuQo35CBP8

Ještě jedna radostná zpráva na konci roku byla ta, že jsme jako vánoční dárek dostali od Města Kladno dotaci na naše sportovní aktivity, a my tímto za podporu, které v této nelehké době velice pomáhá, děkujeme.

autor fotek: Alena Oz.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno