ZHODNOCENÍ EXTRALIGOVÉ SEZÓNY 2014/2015

15.04.2015 11:30

V sobotu v krásném slunečním počasí jsme pro letošní sezónu ukončili naše putování za záchranou říše:). Celkové hodnocení sezóny i s ohledem na skutečnost úspěšně zvládnuté baráže o udržení v soutěži vyznívá pozitivně. Play out jsme odehráli se ctí a konečně se nám podařilo dosáhnout na mnou vždy vyhlašované skóre 8/0 a to proti TJ Montas Hradec Králové. I skóre 7/1 v utkání proti Super Stars Most vyznívá docela dobře v celkovém hodnocení. Vše nám začalo dobrou přípravou v sobotním dopoledne, kde nám sparing dělali Honzik Alterá, Míša Morávek, Natík Skrčený a Malvínka Skrčená. Rozehrávka byla dobrá a následná utkání byla příjemným zakončením soutěží družstev dospělých.

Celá sezóna byla ovlivněna několika zásadními momenty a to, když na první utkání nastoupil proti nám hráč s Indonésie, o kterém pak již slyšet nebylo. V prvním kole se nám zranila klíčová hráčka Monika Erbenová, v dalším kole byla zraněná Martina Vacková a tak si v letošní sezóně odbyla premiéru Jovča Skrčená ve službách jeho veličenstva Extraligy:). V případě nemocí našich žen se ukázala síla našich mužů. Ač věkem patříme k vrcholu extraligy, duchem jsme stále ještě mladí.

Velké poděkování patří všem, kteří nás celou sezónu podporovali, přišli nás podpořit na domácí atmosféru, která je dle mnoha sdělení jedna z nelepších, a my vám za to děkujeme. Poděkování patří také partnerům týmu Victor sport ČR, Městu Kladno a také klubu. Díky také patří Láďovi L. za originální pozvánky, které posunují naší ligu zase o kousek dál. Poděkování patří také všem, kteří hlasovali pro náš tým v anketě sportovec Kladenska a naším přístupm k této soutěži jsme je doufám potěšili a i nadále nám budou nakloněni.

Věřím, že všem, kteří se na nás chodí dívat i těm, co si námi zatrénují, to přináší stejné potěšení, jako nám. V další sezóně se budeme snažit doplnit tým o naše mladé hráče, pro které hrát domácí nejvyšší soutěž je velkou motivací a naším cílem rozvoje našich hráčů a hráček.

Pro případné zájemce tréninku s extraligovými hráči nás kontkatujte, rádi vám připravíme trénink nebo jen zahrání zápasů:)

 

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno