ZIMNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2017

31.12.2017 18:07

Část vánočních prázdnin jsme se rozhodli opět po 2 letech trávit přípravou na novou sezónu. Sešlo se nás 28 a to ve dvou tréninkových skupinách. Dorost a část dospělých, mladší a starší žáci. Tréninky probíhaly od ranního kuropění (9hodinka) až po večerní relax v kladenském bazénu ve středu večer. Zaměřili jsme se na start na míč, útok a aktivní obranu u starší skupiny a mladší si osvěžili základní 4 údery. Do tréninku jsme zapojili nové prvky, které si starší upravili k obrazu svému, a tak o zábavu bylo postaráno. Také velký díl práce na kondici měl Vráťa Vlk, který z moci mu svěřené bedlivě dohlížel, aby kliky byly kliky. Celkem jsme všichni zvládly 6 badmintonových hodin, 6 posilovacích a také 1,5hodiny v bazénu.

Příjemným zpestřením byla účast 4 hráčů z Jiskry Nejdek, kteří se úžasně zapojili. Trenérsky jsme to pokryli ve 3 lidech a poděkování patří Zdeničce Švihlíkové a Hanče Hončíkové. Po vánoční dietě jsme nasadili trochu zdravější stravu a o tu se postarali manželé Skrčení a Jarda Srb, děkujeme, bylo to vynikající.

Vše, co jsme měli na programu jsme zvládli a věřím, že jsme položili dobrý vklad do nové sezóny. Hodně dobrý rok 2018 a především to zdravíčko přeji vám všem, vážení badmintonoví příznivci, za celý náš klub.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno