ZIMNÍ SOUSTŘEDĚNÍ TCM 2015

29.12.2015 20:25

Jako každoroční přípravu v zimní přestávce, tak i letos jsme si sváteční chvíle zpříjemnili zimním soustředěním. Sestava skládala z hráčů zařazených v Tréninkovém Centru mládeže, doplněné o sledované hráče. Počasí nám dnes opět přálo a zvládli jsme celkem 3 venkovní tréninky, které nám pomohli vždy nastartovat těla pro 10 tréninkových hodin v hale.

Provedli jsme kontrolu pohybu, rychlost a také koordinaci těla. Všechna cvičení byla zaměřena na pohyb a správné postavení hráčů při odehrávání úderů. Pro probuzení soutěžního ducha byly zařazeny nové hry  a všichni si dosyta užili vybíhání kurtů a také zapásy 3 proti 1.

 

Hráči k tréninku přistupovali pozitivně a i přes postupující únavu se snažili zvládnout všechna cvičení v maximálním nasazení. Udělali jsme rychlé seznámení se sezónou a proběhla první lekce k semináři, který bude probíhat na dalším soustředění.

Pochválil bych hráče za přístup k soustředění, je potřeba zapracovat na fyzické kondici, která je základem.

Účastníci: Veronika Čiháková, Veronika Řehořová, Petra Janošová, Radek Janošov, Jan Altera, Lukáš Bystřičan, Vojtěch Dvořák, Martin Štětina, Oldřich Pokorný, Michal Morávek, Jovana Skrčená, Jana Hašková a Monika Dufková.

Zde je ukázka snahy podpořit svůj tým při vybíhání kurtu....:)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno