ZLATEM OVĚŠENÝ MOST

01.06.2015 16:28

O víkendu pořádal BK Baník Most další turnaj kategorie GPB dospělých. Do Mostu jezdíme rádi, protože hala je tu asi jedna z nej v ČR. Prostor okolo kurtů luxusní, výška haly neuvěřitelná, všechno odpovídá tomu, v jakých podmínkách se hraje opravdový badminton. Pořadatelé pro tento rok u příležitosti 50. let od založení klubu připravili příjemné price money a my jim připravili rychlé odehrání turnaje a to jen v sobotu, aby večerní oslava založení klubu neměla následky na nedělní pořadatelství:).

Od nás jsme vyrazili ve 4 Jovča, Olda, Anežka a autor článku. Každý do turnaje nastupoval s různými ambicemi, ale výsledky se dostavili. Olda prošel do druhého kola v singlu, kdy kousek chyběl, aby postoupil dál přes Lukáše Myšáka. Jovča v mixu s Mirou Šídou podali dobrý výkon a soupeře měli asi nejtěžšího – Lukáš Kurz se Zuzkou Jeřichovou. Pomsta byla naše a ve finále jsme je společně s Martinou Fartágovou pomstili a celkově zvítězili.

Další úspěchy jsme zaznamenali ve čtyřhrách, kdy bronzovou medaili získala Anežka s Bertou A. Zlatou tečku za celým turnajem a sezónou jsem si nechal do čtyřhry mužů. Společně s Markem Tellerem jsme si zavzpomínali na republikové úspěchy v Mostě, kde Marek získal 2 stříbrné medaile ze čtyřhry mužů na MČR 2013 a 2014. Já jsem získal v této hale plné černých andělů bronzovou medaili ve čtyřhře mužů v roce 2013. A jak každý chemik ví, že když dá dohromady stříbro, bronz a zkalí to kladeskou spoluprácí, tak z toho může být jen…zlato:). Po 6 jsem byl ve finále v na tomto turnaji v mixu a konečně jsem bránu otevřel a získal zlato a v deblu po 3 ve finále a z toho letos 2 zlato:). Mladí získaly zkušenosti a příští rok převezmou štafetu oni.

Speciálně pro Jirku K. - můžeš zase klikovat:)

Mimo záznam s turnaje:

- Velká gratulace Dianě S. za vítězství v singlu žen - jsi neuvěřitelná a hodně se od tebe mají co učit:)

- Je zvláštní nastupovat na zápas s tím, že soupeřům je dohromady míň než vám a ještě jim chybí 3 roky:) To že jsem na kurtě často nejstarší jsem si již zvykl, ale toto:))

- Díky parťákům za super zážitek

Výsledky: Kopie - vysledky_gpb_most_2015.xls (72192)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno